Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o nuntă “restrânsă”. Cine va fi invitat

Publicat pe

Până la nunta anului mai sunt mai puțin de trei luni și toată lumea e curioasă care vor fi invitații de vază ai lui Meghan Markle și ai Prințului Harry. Curiozitatea este cu atât mai mare cu cât s-a aflat deja că cei doi au decis să aibă o nuntă restrânsă'. Iată cine vor fi invitații!

Meghan Markle și Prințul Harry

Dat fiind că vorbim despre familia regală, cuvântul restrânsă' capătă cu totul și cu totul alte conotații, așadar trebuie pus între ghilimele, pentru că Meghan Markle și Prințul Harry vor avea totuși… 800 de invitați la nuntă. Evident, numărul lor pare mic dacă îl comparăm cu cel al participanților la nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, unde au fost nu mai putin de 3.500 de invitați! Și pentru că numărul de locuri este limitat, casele de pariuri și-au luat rolul în serios și au început să mizeze pe anumite nume. Anii trecuți, sute de englezi au câștigat sume importante de bani pentru că au ghicit sexul copiilor lui Kate și ai lui William, așadar nu este de mirare că și în acest caz interesul oamenilor de rând este extrem de mare.

Prințesa Diana și Prințul Charles au avut 3.500 de invitați la nuntă!

Prințesa Diana și Prințul Charles au avut 3.500 de invitați la nuntă!

Invitații la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Printre cei care au o cotă bună la pariuri, pe primul loc se află familia Obama. Se presupune că acest lucru nu-i va pica tocmai bine lui Donald Trump, dar cum nunta nu este un eveniment de stat, Harry și Meghan pot invita pe cine doresc. Locul doi pe listă, care este oarecum o obligație, e ocupat de primul-ministru Theresa May. Un alt personaj care va onora cu siguranță invitația este primul-ministru canadian, Justin Trudeau.

Propunerea designerului Inbal Dror pentru rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Propunerea designerului Inbal Dror pentru rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Despre Elton John se știe deja că și-a amânat câteva concerte în perioada aceea și, oricum, este imposibil de imaginat că cel care a scris celebra melodie Candle in the Wind' pentru Prințesa Diana va lipsi de la nunta fiului cel mic al acesteia. Ed Sheeran a declarat și el că și-ar dori să cânte la o nuntă regală, așadar i s-a putea îndeplini dorința cât de curând, dar nu este exclus ca și Adele să facă parte dintre cei ce vor performa la nunta celebrului cuplu.

Meghan Markle, Prințul Harry și şi mama viitoarei sale soții

Meghan Markle, Prințul Harry și şi mama viitoarei sale soții

E de așteptat ca și Serena Williams, bună prietenă cu Meghan Markle, să participe la ceremonie, la fel și Violet von Westenholz, un nume necunoscut publicului larg, dar providențial pentru Meghan și Harry, deoarece, se pare, aceasta este care care le-a făcut cunoștință celor doi viitori soți. Probabil că printre invitați se va afla și Jessica Mulroney, stilista și prietena apropiată a lui Meghan. De asemenea, este de așteptat să participe la nuntă și Patrick Adams, co-starul lui Meghan din serialui Suits, și nu este exclus ca printre cei care vor cânta să se afle James Blunt și Coldplay.

Cât despre prietenii mirelui, cu siguranță aceștia vor fi printre cei mai admirați bărbați de la nuntă, fiindcă, să ne amintim, Harry a fost copilot în armata britanică, îndeplinindu-și stagiul în Afganistan.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Getty

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter