Meghan Markle va avea o statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds

Publicat pe de Madame Tussauds, Meghan Markle, Muzeul figurilor de ceară

Pe 19 mai, va avea loc cea mai așteptată nuntă din Marea Britanie și, cu această ocazie, Muzeul Madame Tussauds le pregătește o surpriză tinerilor însurăței  ̶  Meghan Markle va avea o statuie din ceară, urmând să intre în rândul celebrităților intrate astfel în posteritate.

Meghan Markle va avea o statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds

Meghan Markle va avea o statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds

Apropiata nuntă dintre Prințul Harry și Meghan Markle a creat deja o adevărată isterie atât în rândul jurnaliștilor și al opiniei publice, cât și în cel al comercianților, care au găsit o adevărată mină de aur în exploatarea evenimentului. Dacă fiecare outfit purtat de Meghan în ultima vreme a devenit un must-have pentru tinerele din lumea întreagă, în curând creatorii de rochii de mireasă vor avea mult de lucru… În plus, cu o săptămână înaintea nunții, televiziunea Lifetime va difuza lungmetrajul Harry & Meghan: A Royal Romance, care spune povestea celor doi îndrăgostiți și… asta nu e tot. Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds, a luat decizia de a-i aduce „nemurirea' lui Meghan, turnându-i chipul în ceară.

Figura din ceară a Reginei Elisabeta a II-a, la Muzeul figurilor din ceară Madame Tussauds - New York

Figura din ceară a Reginei Elisabeta a II-a, la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds – New York

Curând, Meghan Markle li se va alătura altor membri ai familie regale britaniceRegina Elisabeta a II-a, Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton, ale căror statui din ceară se află deja la muzeul din New York, însă actrița americană va avea propria statuie și la Madame Tussauds din Londra, după cum a anunțat celebrul muzeu. Nu știm deocamdată care va fi poziționarea statuilor, însă este de așteptat ca cei doi îndrăgostiți, Meghan și Harry, să fie împreună și în interiorul muzeului, nu doar în viața reală.

Regina Elisabbeta a II-a, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, alături de Prinții William și Harry, la Muzeul Figurilor de ceară Madame Tussauds - New York

Regina Elisabbeta a II-a, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, alături de Prinții William și Harry, la Muzeul Figurilor de ceară Madame Tussauds – New York

Rezultatul final este așteptat cu multă nerăbdare atât de cetățenii britanici, cât și de fanii din lumea întreagă ai lui Meghan, care deja pariază în privința ținutei pe care o vor alege angajații muzeului pentru statuia din ceară a actriței. Cei mai mulți sunt convinși că aceasta va fi îmbrăcată la fel ca în ziua în care ea și Harry și-au anunțat logodna, moment din care, așa cum declară Edward Fuller, administratorul muzeului, s-a început lucrul la statuia lui Meghan.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter