Melania Trump, așa cum nu ai mai văzut-o. A purtat o ținută masculină la întâlnirea cu Justin Trudeau și a atras toate privirile

Publicat pe

Melania Trump a uimit din nou prin ținuta sa la întâlnirea cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, de la Casa Albă.

Donald Trump și Melania au fost gazde pentru Justin Trudeau și soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, la Casa Albă, iar prima doamnă a Americii a atras toate privirile cu schimbarea de look pe care a adoptat-o la această întâlnire. Deși toată lumea s-a învățat ca Melania să poarte ținute elegante, feminine și sexy pe alocuri, aceasta a vrut să surprindă așa că a purtat un outfit masculin.

Melania a ales un costum masculin din două piese, gri, cu pantaloni evazați până în pământ, cămașă albă și o cravată desfăcută la gât. Stilul adoptat o prinde extrem de bine pe prima doamnă a Americii și l-a impresionat până și pe prim-ministrul Canadei.

Melania Trump, așa cum nu ai mai văzut-o. A purtat o ținută masculină la întâlnirea cu Justin Trudeau și a atras toate privirileMelania Trump, așa cum nu ai mai văzut-o. A purtat o ținută masculină la întâlnirea cu Justin Trudeau și a atras toate privirile

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter