Melania Trump, o primă-doamnă "foarte nefericită". Cât de aproape e divorţul de preşedintele Americii

Publicat pe

Melania Trump, o primă-doamnă „foarte nefericită”. Dezvăluiri neaşteptate au fost făcute despre cuplul prezidenţial al Americii. Se pare că Melania ar fi o soţie tristă şi ar putea intenta divorţul oricând. Povestirile apropiaţilor celor doi ridică semne de întrebare!

Prima Doamnă a Americii ar fi foarte nefericită în actualul mariaj şi ar renunţa la Donald Trump „dacă ar putea, notează US Weekley, conform spuselor unei apropiate a familiei prezidenţiale. Melania este afectată de scandalurile sexuale în care a fost adus în discuţie numele soţului său.

„Ea este foarte, foarte nefericită. Dacă ar putea, ar pleca, lăsându-l pe Donald pentru a rămâne pur şi simplu cu fiul ei. (…) Toate privirile sunt îndreptate asupra relaţiei cu soţul ei. Nu este o perioadă uşoară pentru ea, a adăugat o altă sursă apropiată de soţii Trump. Potrivit US Weekley, prima-doamnă a Statelor Unite a evitat în ultimul timp apariţiile publice cu soţul său, preferând activităţile separate.

La sfârşitul lui martie, ea ar fi trebuit să-l însoţească pe Donald Trump într-o vizită la baza Andrews, apoi să plece de acolo împreună la Palm Beach, în Florida. Ori Melania s-a dus direct în Florida, cu propriul convoi.

Melania Trump, secretul unor picioare de revista

De când Donald Trump a devenit preşedintele Statelor Unite ale Americii, întreaga atenţie a fost îndreptată spre cuplul prezindenţial, aşadar şi pe fostul fotomodel, Melania Trump.

Timp de ani la rând, aceasta a activat ca model. Avea un trup de invidiat şi poza pentru brand-uri celebre. Avea pe vremea aceea câteva secrete pe care se pare că le urmează cu sfinţenie şi acum. Melania Trump folosea cu ani în urmă prin casă greutăţi reglabile pe care le lega de gleznă. 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter