Mesajul lui Donald Trump de Crăciun: ”Poporul este mândru!”

Publicat pe

Donald Trump a ținut să transmită de sărbători un mesaj special tuturor americanilor! Iată ce cuvintele alese a gândit liderul celei mai importante puteri din lume!

Liderul Donald Trump a scris un mesaj despre schimbările care s-au produs după venirea sa la putere din urmă cu un an.

Mesajul lui Donald Trump de Crăciun

„Poporul este mândru să spună din nou Crăciun Fericit!', scrie președintele american.

Președintele american Donald Trump a primit, în Ajun, apeluri telefonice din partea mai multor copii pe care i-a întrebat ce își doresc de Crăciun și a dezvăluit lucrurile care se află pe lista lui. Un băiat a vrut cuburi de construit. Altul, ca bunica lui să iasă din spital. Cât îl privește pe Trump, care se află acum în casa lui de vacanță din Florida, a spus că își dorește „pace pentru țară', scrie Reuters.

„Avem prosperitate, acum vrem pace', i-a spus el lui Ryan, un băiat care a sunat la North American Aerospace Defense Command (NORAD) pentru a verifica unde se află Moș Crăciun

Alături de Melania Trump, președintele a răspuns apelurilor venite din partea copiilor și părinților. Reporterii aflați în încăperea decorată de sărbătoare din casa din Palm Beach (Florida) au putut auzi doar spusele președintelui.

Donald Trump a prezis celor mici că vor avea cel mai minunat Crăciun din toate timpurile. „Voi face o predicție – Moș Crăciun vă va răsfăța. Foarte mult. Mai bine decât a făcut-o vreodată', a spus unui copil din Mississippi pe care l-a invitat să viziteze Biroul Oval.

 

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter