Mesajul terifiant postat de Chrissy Teigen, însărcinată a doua oară: "Monştri care ne vor morţi!"

Publicat pe

Mesajul terifiant postat de Chrissy Teigen, însărcinată a doua oară: „Monştri care ne vor morţi!”. Vedeta va da naştere în curând celui de-al doilea copil al său şi al lui John Legend. Ea a postat un mesaj îngrijorător în mediul online, a dat de înţeles că bebeluşul pe care îl va avea îi dă bătăi de cap.  

Chrissy Teigen va fi mamă de băiat peste câteva luni. Pare că fătul se dezvoltă tare bine, creşte pe zi ce trece, dar asta o afectează pe ea. Pare că acesta îi consumă toată energia, iar ea nu mai are o condiţie aşa de bună.

Vedeta, soţia lui John Legend, a postat pe Twitter un mesaj terifiant, semn că nu este în cea mai bună stare.

„Acest bebeluş mă lasă să puteri. Îmi bea apa, să face să transpir. Îmi mănâncă mâncarea, îmi face poftă de mâncare. Îmi fură sănătatea, mă face să mă îmbolnăvesc. De ce creăm aceşti monştri care ne vor moartea.”, a notat Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul viitorului ei copil

Dacă tot va fi ca asta să se întâmple din nou, eu spun că viitorul nostru copil ar trebui să fie un băiețel, pentru că acesta este embrionul care a rămas. Un băiat. Deci… Da , spunea Chrissy la începutul lunii ianuarie, după ce a fost criticată fiindcă că a apelat la fertilizarea in vitro atât pentru a da naștere primului copil al cuplului, micuța Luna, acum în vârstă de 1 ani și 9 luni, cât și celui de-al doilea.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter