Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste cu Felix Baumgartner. Ce detalii picante

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste cu Felix Baumgartner. Se iubesc de aproximativ patru ani de zile, nu se gândesc la căsătorie şi îşi trăiesc viaţa la cote mari. Au ieşit acum la lumină aspecte din viaţa personală, din propriile aşternuturi. 

Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească despre detaliile intime din viaţa sa. Nu s-a ferit nici din a poza foarte îndrăzneţ de-a lungul vremii, chiar şi la aproape 50 de ani, în lenjerie intimă. De data aceasta, Mihaela Rădulescu a amintit despre prima noapte de amor cu Felix Baumgartner, cel care îi este acum iubit. Probabil se întâmpla undeva pe la începutul relaţiei, prin anul 2014 sau 2015.

În cadrul emisiunii „Românii au talent”, acolo unde este jurat de câţiva ani, numărul unui concurent bine făcut i-a adus aminte vedetei de clipele intime cu Felix. Mihaela a spus că a fost copleşită, i-a plăcut.

„N-am înţeles nimic, dar mi-a plăcut!”, a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu, declaraţii despre căsătoria cu Felix Baumgartner

Vedeta se opune căsătoriei, nici ea și nici Felix nu au de gând să facă acest pas. Trăiesc intens povestea de dragoste care parcă devine din ce în ce mai strânsă.

'Dacă luam presa asta, eu nu o mai citesc de 100 de ani. Te apuci să scrii numai despre divorț, căsătorie, despărțire. Ar fi ok să scrii despre o poveste de dragoste. Eu nu cred în acte, slavă domnului nici el. Nu văd de ce mi-aș schimba zen-ul ăsta și dragostea pentru niște acte.', a spus Mihaela Rădulescu la PRO TV.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter