Mihaela Tatu a dezvăluit cum a reușit să slăbească spectaculos. Este o metodă pe care multe femei o ignoră

Publicat pe

Mihaela Tatu a slăbit spectaculos în ultimul timp, așa că a dezvăluit care sunt ingredientele care au ajutat-o să ajungă la o forma fizică extraordinară, dar și care este metoda sigură prin care dă jos kilogramele.

La 54 de ani, Mihaela Tatu iubește din nou, a slăbit și arată foarte bine și este mai veselă ca oricând. Vedeta a dezvăluit seceretul său, dar și o metodă de slăbire pe care multe femei o ignoră.

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, există două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. (…) Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar începi. (…) În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii', a spus Mihaela la „Vorbește lumea'.

Motivul pentru care și-a dorit această schimbarea este și noul iubit al vedetei, de care este îndrăgostită nebunește.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter