Mihaela Tatu împlinește, astăzi, 54 de ani, dar iubește ca la 20. Vezi cine este motivul fericirii ei!

Publicat pe

Mihaela Tatu împlinește, astăzi, 54 de ani și iubește ca la 20. Motivul fericirii ei, dar și al faptului că a slăbit spectaculos, se datorează noului partener de viață.

Mihaela Tatu este divorțată de peste 25 de ani. De curând, fosta vedetă TV a declarat că nu mai este singură, iar noul bărbat din viața ei a schimbat-o atât fizic, cât și sentimental, și iubește ca la 20 de ani. Toate acestea vin după mai bine de 25 de ani de când Mihaela s-a ocupat doar de creșterea și educarea fiicei sale, Ioana, și a lăsat viața amoroasă de-o parte.

M-am căsătorit la 21 de ani, iar prin 1991, după 19 ani de relație am divorțat de tatăl Ioanei. Distanța a fost de vină. Nu mai eram iubiți. Îl priveam ca pe un frate, ca pe un foarte bun prieten, cum de altfel am și rămas până în momentul de față. Suntem buni prieteni', a spus Mihaela Tatu în emisiune La Măruță.

Între timp, Ioana a crescut și a părăsit România pentru a-și crea un viitor, așa că Mihaela și-a făcut timp pentru iubire. În plus, datorită iubitului, aceasta a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o.

Da. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă. Nu este gelos. Ar mai fi lângă mine dacă ar fi gelos? Nu se pune problema. Nu contează câți ani are sau ce face. Importantă este energia pe care o am alături de el. Este o relația la distanță, nu locuim împreună. Nu mai am 20 de ani ca să mai conteze distanța', a mai spus Mihaela.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter