Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite la X Factor: ”S-a plâns, s-a râs, s-a țipat”

Publicat pe

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite la X Factor. Cel de-al optulea sezon X Factor, care va avea premiera la Antena 1, duminică, 26 august, de la ora 20.00, vine cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați și prezentatori. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Una dintre noutățile acestui sezon o reprezintă chiar caravana X Factor. Dacă până acum, echipa X Factor mergea prin țară să descopere concurenţi cu factorul X, de data aceasta lucrurile se întâmplã cu totul şi cu totul altfel.  Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin se întâlnesc cu concurenții care au venit în faţa juriului pentru a-şi testa factorul X tocmai pentru a-i cunoaște mai bine, în mediul lor, acasă la ei.

Călătoria celor doi prezentatori împreună cu echipa X Factor a fost una în care s-au trăit cele mai diverse experiențe, unele dintre ele cu adevărat inedite.

Vlad Drăgulin, declaraţii despre X Factor

'În această caravană s-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a țipat,s-a ajuns la paroxism. În 4000 de km am avut timp să trecem prin toate stările posibile', mărturisește Vlad Drăgulin.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter