Mihai Morar, declarație de dragoste impresionantă pentru soția sa: ” Nimic nu e întâmplător!”

Publicat pe

Este căsătorit de 12 ani cu Gabriela și are atâtea proiecte pe cap că 24 de ore nu-i ajung, dar Mihai Morar nu uită să-i acorde soției sale timp și atenție. Cu puțin timp înainte să împlinească 37 de ani, prezentatorul tv i-a făcut femeii cu care are două fetițe gemene o declarație de dragoste impresionantă.

Mihai Morar are un program infernal și puțin timp liber la dispoziție, dar familia a fost întotdeauna pe primul loc. Căsătorit de 12 ani cu Gabriela și tată a două fetițe gemene de 10 ani, Cezara și Mara, faimosul om de televiziune și radio nu uită să-și răsfețe soția. Uneori cu gesturi, alteori cu vorbe, așa cum a fost cazul recent, când i-a făcut Gabrielei o declarație de dragoste în social media.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Mihai Morar soției lui

Mihai a postat o fotografie în care se află alături de soția sa în mica lor cafenea, cu mesajul: CE TE MAI SURPRINDE LA EA DUPĂ ATÂȚIA ANI…?' Retorică întrebare. Am să vă povestesc o întâmplare. Deși, poate, nimic nu e întâmplător. Azi, la prânz, ne-am dat întâlnire la @emoziamanifesto. Nu asta e întâmplarea. Eu plec prea devreme dimineața din casă. O las dormind, deși știu sigur că nu poate dormi de târâiala mea matinală prin casă. În orice caz, nu mă vede când plec. În 90 din 100 de zile plec în tricouri uni, albe sau negre. Ea, de fel, nu poartă haine negre.  Și ne-am văzut, cum vă ziceam, la prânz, la cafenea. Amândoi purtând tricourile cu Albă ca Zăpada. Niciunul dintre noi nu l-a mai îmbrăcat de luuuuni de zile. Azi, pentru restul lumii, am fost cuplu-uniformă. Știți și voi, cuplurile alea studiate, asortate până la detaliu, care când nu pozează pentru societate, pozează pentru Instagram. Pentru noi doi, însă, a fost o întâmplare. Chiar dacă azi nu ne-a crezut nimeni, noi încă mai credem în noi și că, poate, nimic nu e întâmplător.'

cum arată soția lui Mihai Morar

Având în vedere că peste doar trei zile Mihai Morar împlinește 37 de ani, la asemenea cuvinte frumoase probabil că îl așteaptă o surpriză la fel de emoționantă din partea soției. Cu toate că deja a primit în avans un super-cadou de la familie: o vacanță neașteptată la Viena în formulă completă, cu soția și cele două fetițe. Surpriza a fost pregătită în mare secret, după cum a povestit Mihai: 'Fetele mi-au făcut o surpriză înainte de ziua mea: un weekend la Viena. Planul perfect: hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport.' Asta a fost surpriza. Doar că vă reamintesc că locuiesc cu trei fete în casă. Iar fetele știu să țină un secret.  Mi-au spus cu două săptămâni mai devreme. Nu-i bai! Suprizele trec. Amintirile rămân.'

Mihai Morar, despre începuturile poveștii de dragoste cu Gabriela: 'Ea a făcut primul pas'

Mihai Morar a vorbit despre soția sa și la Interviurile VIVA!, unde a povestit cum a cunoscut-o și cum a evoluat povestea lor de dragoste, în care Gabriela a făcut primul pas. În cadrul aceleași emisiuni a menționat că deși are un program infernal, reușește să își facă timp pentru familie: 'Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ'.  

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bănică a fost bătută în copilărie. Tatăl său devenea recalcitrant din cauza bolii

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a spus totul la TV: 'I-am dat și fiică-mii'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter