Mika Häkkinen, pentru prima dată în România

Publicat pe

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, transmite consumatorilor români mesajul Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului'.

 

Mika, pentru prima dată în România, conduce maşina Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide maşini din lume, în cadrul unei curse cu circuit închis în Băneasa Shopping City, ca parte din campania Johnnie Walker – Join the Pact.

Mika Häkkinen  transmite consumatorilor români mesajul Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului', ca parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, Join the Pact': Sunt încântat că mă aflu în România pentru a încuraja consumatorii să semneze pactul şi să îşi ia angajamentul de a nu se urca la volan sub influenţa alcoolului. În calitate de şofer de Formula 1™, ştiu cât este de important să deţii controlul, mai ales atunci când te afli la volan. Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un şofer care şi-a luat angajamentul de a te conduce în siguranţă acasă şi a semnat pactul nostru.'

Join the Pact' este o campanie menită să încurajeze şi să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să îşi ia un angajament personal de nu se urca la volan sub influenţa alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume au semnat pactul alături de Mika Häkkinen. În România, din momentul lansării campaniei, din luna aprilie, peste zece mii de consumatori au semnat pactul, atât prin intermediul aplicaţiei interactive disponibile pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker Romania.

Până în prezent, mesajul campaniei, Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului', a ajuns la peste un milion de consumatori români, prin diverse canale de promovare: TV, online şi media tradiţională.

Astăzi, începând cu ora 17:30, în cadrul unei curse cu circuit închis care va avea loc în Băneasa Shopping City din Bucureşti, Mika Häkkinen va face o demonstraţie la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, aceasta fiind o ocazie unică pentru fani de a urmări abilităţile de conducere şi control ale unei adevărate legende a sporturilor motorizate. Câştigătorii promoţiei Join the Pact, alături de alte personalităţi, vor avea şansa să se bucure de o cursă la bordul maşinii Caparo T1, alături de Mika, urmărindu-i  de aproape precizia şi tehnica specială de pilotaj.

 

Mika Häkkinen, pentru prima dată în RomâniaMika Häkkinen, pentru prima dată în România

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter