Milan, fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea, a împlinit 17 luni! Ce surpriză i-a făcut mama sa

Publicat pe

Băieţelul Valentinel Pelinel şi al lui Cristi Borcea a fost sărbătoritul zilei. A împlinit 17 luni, iar mama sa l-a sărbătorit cum a ştiut mai bine.

Valentina Pelinel a ţinut neapărat să îi facă o mică surpriză fiului său Milan. A împlinit 17 luni aşa că acest moment încărcat de semnificaţii nu a trecut neobservat. Vedeta a pregătit un tort delicios, în formă de dovleac. A avut şi un mesaj.

„La mulţi ani, Milan! 17 luni', scrie pe tortul micuţului.

Valentina Pelinel a ţinut neapărat să surprindă acest moment. I-a făcut o poză lui Milan lângă tort, băieţelul uitându-se curios la prăjiturica sa portocalie. Imediat a încărcat imaginea în mediul online pentru ca toţi fanii să observe cât de mult a crescut fiul său. Are şi părul ceva mai lung şi ondulat şi poartă haine lejere, de casă, foarte simpatice.

Valentina Pelinel este cea care se ocupă de creşterea lui Milan, tatăl său, Cristi Borcea, încă se află în spatele gratiilor. A fost prezent însă la botezul micuţului, printr-o permisie specială.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter