Miliardarul David Rockefeller a murit la vârsta de 101 ani

Publicat pe

Milardarul David Rockefeller, cel mai vârstnic miliardar din lume, a murit la vârsta de 101 ani.

Potrivit Mediafax, Rockefeller a murit în somn în casa sa din New York, a comunicat purtătorul său de cuvânt, Fraser P. Seitel.

Declarat de Forbes cel mai vârstnic miliardar, acesta a mai avut cinci frați, care au murit cu zeci de ani în urmă. În 2014 și-a pierdut și unul dintre fiii săi, care a pierit într-un accident de avion.

David Rockefeller a fost nepotul legendarului magnat al petrolului, John D. Rockefeller. Mama sa a fost o emblematică patroană a artelor, fiind cofondatoarea muzeului MoMa.

David Rockefeller a absolvit Universitatea Harvard în anul 1936, iar în 1940 și-a luat doctoratul la Universitatea din Chicago. După cel de-al doila Război Mondial, a început să se evidențieze în domeniul managementului la Chase Bank.

Averea lui Rockefeller a fost estimată de Forbes la 3,2 miliarde de dolari, ocupând locul 603 în topul averilor miliardarilor lumii.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreaţa de muzică populară, răpusă de ciroză

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter