Milionarul Dan Bilzerian a fost prins în mijlocul atacului terorist din Las Vegas: „Fata asta tocmai a fost împușcată în cap, în fața mea” - VIDEO

Publicat pe

Milionarul Dan Bilzerian a trecut prin momente de groază. Acesta era prezent la concertul din Las Vegas în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra oamenilor, iar el s-a filmat la fața locului în timp ce pe fundal se aud împușcături.

Dan Bilzerian, supranumit și „Regele Instagramului', spune pe filmarea postată pe Twitter că tocmai a văzut o fată împușcată în cap, în timp ce fuge de locul unde se petrecerea teroarea.

 

„Fata asta tocmai a fost împușcată în cap, în fața mea. E o nebunie ce se întâmplă. E timpul să îmi iau și eu arma și să mă întorc', spune îngrozit Dan Bilzerian pe filmare.

Potrivit Digi 24, un bărbat a deschis focul cu o armă semiautomată la un concert de muzică country, care avea loc în fața cazinoului Mandolay Hotel, din Las Vegas. Bilanțul morților și răniților crește de la o oră la alta. Până acum, este vorba despre 20 de morți și peste 100 de răniți. Totodată, anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter