Mirela de la

Mirela Baniaş face parte din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”. După ce filmările pentru competiţie s-au terminat, concurenta a luat decizia de a slăbi mai multe kilograme. A avut o dietă minune care a dat roade! Iată tranformarea ei!

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.

A făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.
Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă”😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă” am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉”, a scris Mirela în mediul online.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.”.

Mirela şi ispita Mircea, momente romantice la „Insula iubirii”

Mirela și Mircea au avut parte de o întâlnire romantică din partea organizatorilor emisiunii. Cei doi au mers într-un parc de distracții, acolo unde au fost destul de apropiaţi. Mai mult decât atât, recent, concurenta a postat chiar pe Instagramul personal o imagine cu ispita, având şi un mesaj cu subînţeles:

„Mult mai semnificativă decât 1000 de cuvinte. FĂRĂ CUVINTE!”, a notat ea în dreptul pozei în care este înbrăţişată de ispită. Este posibil ca cei doi să fi continuat relaţia şi după terminarea show-ului, mai ales că nu a mai încărcat nicio poză cu Ionuţ Gojman, iubitul alături de care a intrat în competiţie.

https://www.instagram.com/p/BpOssiqAUvC/?hl=ro&taken-by=elena_mirela_banias

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro