Mirela Vaida, anunţ despre cea de a treia sarcină: "Eu mi-am pus în minte planul"

Publicat pe

Mirela Vaida, anunţ despre cea de a treia sarcină. Cu toate că este foarte ocupată, are concerte, prezintă o emisiune TV, filmează, Mirela Vaida nu uită niciodată de familia sa. Copiii şi soţul îi fac zilele mai fericite. Acum a făcut anunţul despre a treia sarcină!

Carla şi Vladimir i-au făcut viaţa mai frumoasă prezentatoarei TV şi artistei Mirela Vaida. Nu îşi poate imagina cum a putut trăi fără ei până la aproximativ 30 de ani. Este fericită şi se gândeşte serios să facă şi al treilea copil, până în 40 de ani.

„Îmi place ce fac. Nu ţi-am spus că m-aş gândi că parcă aş face şi al treilea copil? Eu am 36 de ani, da?! Am doi copii mici şi mi se pare că l-aş face pe al treilea. Mi-am pus în minte planul: să crească cel mic, să îl scot din pampers, să meargă singur, să înţeleagă anumite lucruri şi aş mai face unul pe la 38 de ani, maxim 39. (…) E greu cu doi şi atât de mici. E greu cu doi copii mici şi noi nu avem ajutor din partea bunicilor. Sunt departe şi muncesc. Avem şi o bonă. (…) Nu şti câtă bucurie e în casa cu copii. Acum îmi dau seama cât de frumoasă e viaţa cu copiii.(… ) Lucrurile sunt foarte naturale, noi trebuie să avem o energie, să fim tot timpul încrezători şi optimişti. Lucrurile vin frumos din dorinţa ta de a face bine, de a nu-ţi face duşmani în jur. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru Antena Stars.

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune TV

„Totul pentru dragoste' este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La Totul pentru dragoste' sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei', spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter