Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme. "Sunt multe mese, totul e foarte sănătos"

Publicat pe

Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme. Fără o operaţie, cu un program bine stabilit, Monica Anghel a reuşit să slăbească aproximativ 25 de kilograme. Se mândreşte cu trupul său şi a explicat ce consumă pe timpul unei zile. Sunt numai alimente sănătoase! 

Cântăreaţa Monica Anghel  a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi suferit o operaţie de micşorare a stomacului. A apelat la ajutorul mai multor specialişti, la nutriţionist, la psiholog.

„După ce m-am operat pe coloană a fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de zece ani. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trec. (…) Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am tăiat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi. (…) Am slăbit 25 de kilograme de la 1 octombrie. Vreau să mai slăbesc, vreau să fac din ce în ce mai mult sport. (…) Am învăţat acum că slăbeşti dacă mănânci. Sigur, important e ce mănânci. Eu mă hrănesc foarte bine, mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriţionist. Nu am făcut nimic de capul meu. Cu ajutorul psihologului mi-am dat seama că pot şi vreau să fac acest lucru. Mă simt foarte bine”, a spus artista la Antena Stars.

 

Monica Anghel a renunţat la pâine

Vedeta consumă alimente sănătoase. Monica a explicat ce mănâncă într-o zi normală, renunţând de bună voie la pâine. „Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00-11.00 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter