Monica Bellucci şi Vincent Cassel, frumoşi şi separaţi

Publicat pe

Legătura lor a fost încă de la bun început aparte prin însuşi faptul că au ales să stea în oraşe diferite, chiar şi după ce au devenit părinţi. Locuind în Italia, Franţa, Anglia sau Brazilia, cuplul Bellucci-Cassel a evitat monotonia şi s-a clasat în topul celor mai frumoase poveşti de dragoste. Asta până când şi-au zis „basta' / „cest fini!

3rd Rome Film Festival - 'The man who loves' Screening - Rome

 

Despre ea s-a spus că ar fi mai frumoasă decât Angelina Jolie şi că ar avea atâta forţă media­tică încât el, deşi carismatic, masculin şi foarte sexy, a fost numit „domnul Bellucci. E preţul pe care l-a plătit şi Guy Ritchie atunci când a decis să-şi unească destinul cu Madonna şi a ieşit din umbra ei abia odată cu divorţul. Francez fiind, şic şi şarmant, Vincent Cassel nu a părut că suferă de sindromul soţului aflat în spatele celebrităţii soţiei (aşa cum a păţit rebelul Bobby Brown pe când era căsătorit cu Whitney Houston sau chiar prinţul Charles şi Lady Di). Ac­torul n-a făcut caz de gura lumii şi a în-ţeles că showbizul poate face casă bună cu viaţa privată atâta timp cât te gândeşti doar la ce e bine pentru tine.

hepta_1468496

„Eu şi soţia mea suntem două «animale » foarte diferite. Cred că acesta este secretul relaţiei noastre de 18 ani, declara acum câteva luni Vincent Cassel pentru revista Closer, într-un moment în care nimeni nu bănuia ce avea să urmeze. Diferenţa dintre cei doi şi carierele lor solicitante au fost două dintre argumentele care i-au determinat să locuiască separat, în oraşe diferite – el la Paris, ea la Roma sau Londra, devenind astfel unul dintre puţinele cupluri celebre, dacă nu chiar singurul, care au adoptat acest stil de viaţă.

De-a lungul anilor, cei doi nu s-au sfiit să-şi dezvăluie părerile despre viaţa personală şi felul în care înţelegeau ei să-şi trăiască iubirea. De exemplu, Bellucci a spus că nu ar deranja-o ca Vincent să o înşele dacă ar sta departe unul de celălalt mai mult de două luni. „Pentru mine, esenţiale sunt respectul şi certitudinea că cel de lângă mine îmi va fi alături la greu. Acestea sunt aspecte mai importante decât fidelitatea. În plus, „nu ştii niciodată cât poate dura o căsnicie. Azi totul e bine, dar peste un an… e greu de anticipat, declara actriţa pentru revista Grazia din Italia.

De curând însă, cei doi au anunţat că urmează să divorţeze de comun acord. Simplu, sec şi fără loc de speculaţii tabloide. De fapt a fost un singur zvon, răspândit de media din Azerbaijan, potrivit căreia actriţa ar avea o aventură cu Telman Ismailov, un afacerist bogat, căsătorit şi cu doi copii pe deasupra. Idila ar fi început se pare încă din 2009,  atunci când Monica a fost invitată la deschiderea unui hotel de lux din Tur­cia construit de el. Posibil, dar parcă greu de crezut…

 

Mic tratat de cochetărie feminină

„Dacă vrei să cucereşti un bărbat, poartă ruj roşu, dezvăluia la un mo­ment dat Monica Bellucci, uitând poate că, atunci când nu ai un trup ca al ei, mai ai nevoie şi de alte trucuri înainte să spui „misiune îndeplinită. Cu siguranţă, la cel sus-menţionat ar fi putut adăuga şi altele — fii naturală şi foarte feminină, provocatoare atât cât trebuie, dar neapărat sexy fără li-mite, vorbeşte măsurat, glumeşte isteţ, joacă-te abil cu părul, poartă tocuri şi, oricum, fă tot ce crezi că te-ar pu-tea ajuta să „câştigi cazul. Dar de ar fi atât de simplu…

Monica Bellucci presents the book 'Monica Bellucci' - Rome

Nici pentru ea n-a fost, la început cel puţin. Şi-a început cariera în modelling, deşi nu avea nici silueta silfidă şi nici măsurile XXS ale colegelor de breaslă care o priveau bănuitor şi o tratau ca pe o intrusă. În timp, călătoriile şi vali­zele mereu făcute au devenit o povară şi Monica a vrut să dea catwalk-ul pe platoul de filmare. Prietenele ei actriţe i-au zis că trecerea este aproape impo­sibilă din cauza prejudecăţilor, însă bruneta a continuat să încerce.

Şi a insistat şi să rămână la trupul cu care a înzestrat-o natura, fără să-l modi­fice chirurgical în niciun fel. O dată în plus, Monica s-a dovedit atipică într-o lume în care operaţiile estetice sunt îndeletnicirea de căpătâi a celebrităţilor. „Nu am nicio problemă cu corpul meu. Până la urmă, nimeni nu-i perfect şi e bine ca fiecare dintre noi să fie împăcat cu el însuşi. În cazul ei, s-a dovedit că a sparge tiparele e mult mai eficient decât a adera necondiţionat la ele.

 

Gândirea pozitivă – ce facem cu ea?

slide_314349_2849061_free

Pe Vincent l-a cucerit în 1995, atunci când au lucrat împreună la filmul „Apartamentul', cel dintâi dintr-o se­rie lungă de producţii în care aveau să fie colegi de platou. Prima impresie n-a fost strălucită: ea l-a crezut aro­gant, el s-a speriat la gândul că va avea de furcă cu o diletantă venită din lumea modei. Ceva mai târziu, acto-rul a mărturisit că a fost atras de fizicul şi de privirea ei melancolică. „Eu m-am născut în Umbria, în Italia şi am un fel de tristeţe care ar putea deveni periculoasă pentru mine sau cei din jurul meu. Aşa că vreau să fiu so­lară ca să mă protejez. Nu îmi doresc ca prietenii sau persoana iubită să-mi descopere neliniştile. Avem cu toţii şi părţi bune şi părţi mai întunecate, dar cumva nu luptăm împotriva a ceea ce este rău în noi. Eu însă nu-mi do­resc să fiu o povară pentru nimeni.

Având acest crez în minte, nu-i de mirare că de două decenii Monica Bellucci este în fruntea topurilor celor mai apreciate femei din lume. Un singur film cu ea va convinge şi cel mai înverşunat sceptic că îşi merită cu pri­sosinţă locul. În aceste condiţii, cel mai probabil vom asista la un divorţ silenţios şi civilizat, ca între doi oa­meni care nu şi-au impus unul altuia restricţii aberante niciodată şi nu vor începe să o facă tocmai acum, la final…

 

 

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter