Motivul banal pentru care Rihanna s-a despărțit de iubitul miliardar

Publicat pe

Artista este din nou singură. Povestea dragoste dintre celebra cântăreață și arabul miliardar s-a terminat, iar vinonvata este chiar Rihanna. Motivul pentru care vedeta s-a despărțit de iubit este unul banal. Relația lor nu a durat prea mult, așa cum mulți probabil se așteptau.

Conform zvonurilor apărute în presa internațională, Rihanna i-ar fi spus pa-pa lui Hassan Jameel chiar la sfârșitul lunii mai a acestui an. Cei doi se întâlneau din vara anului 2018, însă niciunul nu a postat fotografii împreună. Rihanna și arabul miliardar au fost surprinși împreună în urmă cu câteva luni la o piscină.

'Rihanna și Hassan erau împreună de ceva timp și aveau o relație frumoasă, însă acum s-a terminat. Bineînțeles că Rihanna i-a frânt inima. Asta face ea: rupe inimile bărbaților. Rihanna s-a plictisit de el. Așa mai face ea.', au spus surse apropiate aristei.

Jameel este cel mai bogat bărbat cu care Rihanna a fost cuplată până acum, însă artista nu a fost singura iubită celebră pe care a avut-o. Arabul miliardar s-ar mai fi iubit și cu Naomi Campbell.

Citește și: Fanii au dat verdictul: Rihanna e gravidă! Ce le-a răspuns artista

FOTO: Hepta, captură YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter