Motivul pentru care Dorian Popa nu a mai vorbit cu tatăl lui: ”S-a opus cu vehemență”

Publicat pe

Toată lumea o cunoaște pe mama lui Dorian Popa, mai ales după ce au participat împreună la emisiunea 'Asia Express'. Poate că mulți v-ați întrebat de ce artistul nu povestește niciodată despre tatăl său. Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl lui.

Dorian Popa ne-a obișnuit cu energia sa pozitivă și molipsitoare, iar acesta nu povestește despre viața lui personală. De data aceasta, cântărețul a fost cât se poate de sincer și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui. Aceștia nu și-au mai vorbit, iar motivul l-a dezvăluit chiar Dorian Popa. Tatăl artistului s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

'Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Eu au mai trăiat așa separați pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama. Sunt niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei pentru că ea nu ne zisese nimic.', a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa are o relație foarte specială cu mama lui. Luminița este mândră de cei doi copii ai săi și este liniștită atât timp cât lor le este bine. Cântărețul a oferit câteva sfaturi pe care le-a învățat singur din experiențele personale.

'Îi datorez mamei 80% din educația pe care am primit-o. Despărțirile în unele familii sunt inevitabile. Asta nu înseamnă că trebuie să încurajăm dezbinarea familiilor. E foarte important ca noi să ne susținem părinții. Am încercat să fim cât am putut de înțelegători, dar tatăl nostru s-a opus cu vehemență. Mama este mamă. Trebuie să înfruntăm problemele.', a mai spus artistul.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter