Motivul pentru care Kamara s-a despărțit de Mădălina

Publicat pe

Mulți au rămas uimiți când la începutul anului, în presă, au apărut informații despre prima despărțire din 2018. La doar două luni de când s-a tot discutat acest subiect, Kamara s-a despărțit de Mădălina, însă tânăra a explicat și motivul pentru care s-a produs această ruptură.

Deși totul părea lapte și miere între cei doi, se pare că nu a durat mult și s-a produs despărțirea. Mădălina suferă foarte mult după ce a rămas singură, iar lacrimile ei nu au mai putut fi stăpânite. Tânăra a declarat într-o emisiune TV, în lacrimi, de ce nu mai e împreună cu Kamara.

„Mă doare că totul a început foarte frumos şi a ajuns să se întoarcă totul. E dureros că îţi faci planuri şi trebuie să o iei de la zero de pe o zi pe alta. Stiam în ce mă bag, dar nu mă gândeam că o să se termine aşa repede. (…) Totul s-a transformat în ceva atât de urât. (…) Nu a greşit cu nimic nici el, cred că ne-am grăbit amândoi. Am rămas şi cu o amintire foarte frumoasă, dar mi-e destul de greu. I-am spus cam tot ce aveam de zis. Îmi pare rău de toată situaţia asta”, a declarat Mădălina.

Nu i-a picat deloc bine tinerei atunci când Kamara și soția lui, Oana, s-au întâlnit în platoul unei emisiuni TV și au izbucnit în lacrimi. „Un alt motiv al despărţirii au fost şi lacrimile lor când au venit la TV. Sigur i-a răscolit tot ce s-a întâmplat. Nu mi-a picat bine să văd că se îmbrăţişează, că plâng”, a spus Mădălina.

Kamara și Mădălina s-au despărțit de ziua artistului

Relația dintre Kamara și Mădălina nu a durat prea mult, iar totul s-a încheiat chiar de ziua artistului. Tânăra nu se aștepta ca totul să se termine așa, ea sperând ca iubirea lor să dureze în ciuda atâtor probleme cu care se confruntau.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter