Motivul pentru care Misha și Connect-R au divorțat. Au ținut totul ascuns mai bine de un an

Publicat pe

Păreau a fi un cuplu pefect și unit, până când Connect-R a anunțat zilele trecute că a divorțat de Misha. Cei doi au împreună o fetiță pentru care au ales să rămână foarte buni prieteni. Motivul pentru care Misha și Connect-R au divorțat a fost dezvăluit chiar de apropiații acestora.

Inițial toată lumea a crezut că este o glumă, însă totul este cât se poate de adevărat. Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu, deși acest lucru părea destul de greu de crezut zilele trecute. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de artist, care s-a săturat să mai ascundă ceea e s-a întâmplat între ei.

Citește și: Connect-R și Misha au divorțat. Primele declaraţii date de artist despre despărţire

Prea mari deosebiri de viziune asupra vieții. De-a lungul timpului, ei au tot avut neînțelegeri, mai ales când micuța s-a îmbolnăvit, acum vreo doi ani. Atunci au apărut cu adevărat problemele și, probabil, atunci au și apărut primele discuții despre divorț, despre despărțire. Ei au mai avut probleme în cuplu după ce Misha născuse, au trecut printr-o perioadă mai dificilă, așa cum se întâmplă în general în asemenea cazuri', a declarat amicul fostului cuplu pentru wowbiz.ro.

Deși pe rețelele de socializare pozau în cuplul perfect, iar declarațiile de dragoste erau aproape la ordinea zilei, se pare că lucrurile nu erau atât de des. Au putut să țină ascuns faptul că nu mai sunt un cuplu mai bine de un an, iar motivul pentru ca au vrut să fie discreți nu este cunoscut deocamdată. După ce s-a aflat de situația lor, nici Connect-R, nici Misha nu au vorbit în presă despre ceea ce se întâmplă cu adevărat între ei.

Citește și: Cum au ascuns divorțul Connect-R și Misha! Detaliile sunt evidente

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter