Motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat: ”Tu ești mică, blondă și proastă”

Publicat pe

Andreea Bălan a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a povestit despre copilăria plină de succes, dar mai puțin fericită. Artista a trecut prin momente destul de neplăcute de-a lungul vieții sale. Perioada Andre nu a fost una tocmai roz pentru artistă, deși era pe culmile succesului.

Acum este o femeie puternică și are o familie frumoasă, însă cântăreața nu a fost deloc călită de viață. Încă de la o vârstă destul de fragedă, Andreea Bălan a urcat pe scenă și a umplut stadioane. În urmă cu ani buni, fenomenul Andre acaparase România și era cea mai dorită și ascultată trupă la momentul respectiv. Dacă pe scenă totul era ca la carte, în culise, nimic nu mai era la fel. Artista a povestit despre reproșurile care i se aduceau și care au afectat-o în mare măsură, atunci când se afla în spatele scenei.

'Trei de ani de zile cât a existat Andre nu a existat un weekend în care să stau acasă. Aveam și șapte evenimente pe weekend. Plecam vineri și mă întorceam luni direct la școală. Noroc că erau profesorii îngăduitori. Eu stăteam la școală luni, marți, miercuri, joi. M-am trezit singură, am avut un șoc. În culise erau tot felul de certuri. Nu nu puteam bucura de ce era pe scenă. Părinții noștri nu au știut să gestioneze succesul. Noi nu știam ce se întâmplă cu ei. Tatăl meu era compozitor. Dacă părinții nu au făcut parte din lumea asta, nici eu nu au știut să gestioneze. Exista o râcă între noi, aia cântă mai bine… tu nu ai voce, tu ești mică, blondă și proastă. Când ți se spune chestia asta nonstop tu ajungi să crezi. Nu are sens să dau în fosta mea colegă, în tatăl ei care nu mai e printre noi sau tatăl meu.', a spus Andreea Bălan.

Motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format împreună trupa Andre, care a avut un real succes, însă la un moment dat totul s-a terminat. Motivul pentru care cea mai ascultată trupă de la vremea respectivă s-a destrămat l-a spus chiar Andreea Bălan.

'Andre nu s-a terminat pentru că ne-am certat. Practic, directorii unor case de discuri ne-au separat. Apoi am început solo. Nu am avut niciodată parte de o pauză. De unde eram, m-am trezit fără nicio sursă financiară. O perioadă am cântat cu Alina Sorescu. De la 18 ani am început să-mi construiesc o carieră solo. Lupți mergi înainte.', a mai spus Andreea Bălan la Interviurile VIVA!.

Andre

Andre

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter