Nadir a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita artistului a născut un băiat perfect sănătos

Publicat pe

Nadir este cel mai fericit bărbat din lume. Astăzi, 26 septembrie, artistul a devenit tatic pentru a doua oară. Emoțiile au fost foarte puternice și a așteptat cu sufletul la gură să vină pe lume cel de-al doilea copil. Micuțul va primi numele de Azar. 

Artistul și-a dorit mult să aibă și un băiat, iar dorința lui a fost ascultată. Nadir este acum tată și de fată și de băiat. Georgiana, iubita cântărețelui, a reușit să-l facă cel mai fericit bărbat din lume dăruindu-i doi copii absolut minunați.

Nadir a așteptat pe hol plin de emoții venirea pe lumea a băiețelului său. Artistul nu a intrat în sala de operații pentru a asista la nașterea copilului. Bebelușul se va numi Azar Alexandru, deși cei doi se gândiseră inițial la numele de Fadi. La naștere, bebelușul a avut 3,400 grame.

'Amândoi o să schimbăm scutecele. Am primit vestea cu mare bucurie pentru că îmi doream foarte mult un băiat.', a declarat Nadir, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Nadir va fi tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebelușul

Nadir a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita artistului a născut un băiat perfect sănătosNadir a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita artistului a născut un băiat perfect sănătos

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter