Naomi Watts, superbă în alb la premiera filmului Diana

Publicat pe

Ieri seară, la The Odeon Leicester Square din Londra a avut loc premiera mondială a filmlui Diana, inspirat din viaţa celebrei Lady Di. Naomi Watts, cea care îi da viaţă prinţesei pe marele ecran, a făcut senzaţie pe covorul roşu într-o superbă rochie albă.

 

NO RESTRICTIONS

 

Foto: Hepta

 

Naomi Watts arată superb la cei 44 de ani ai săi, iar rochia alba Versace, cu despicătură adâncă pe un picior, s-a dovedit a fi o alegere inspirată, atragând toate privirile şi bliţurile fotografilor. Ţinuta a fost completată de pantofi Christian Louboutin şi bijuterii Chopard.

 

Diana Premiere - London

 

Filmul spune povestea ultimilor doi ani din viaţa Prinţesei Diana. Divorţată de Charles, Diana (Naomi Watts) îşi trăieşte în continuare viaţa în lumina reflectoarelor, apariţiile ei în public fiind vânate de armate de paparazzi. Mereu în centrul atenţiei, Diana pare a o lua de la capăt când îl întâlneşte pe medicul cardiolog Hasnat Khan (Naveen Andrews), cu care începe, în mare secret, o relaţie…

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9VSUoxic5E4[/youtube]

 

Scarlett Johansson s-a logodit!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter