Nastassja Kinski - Ciudatele sale iubiri

Publicat pe

Un tată cu deviații sexuale. O adolescență plină de probleme și scene nud. O tânără lipsită de discernământ. Iubiți mult mai în vârstă… Povestea vieții Nastassjei, un film cum nu s-a mai văzut, este nerecomandată minorilor.

 

kinski2

 

Deși au trecut doar câteva săp­tămâni de la vizita Nastassjei Kinski în România, deja putem folosi fără a părea deplasați expresii precum „legenda spune că… Vizita actriței a fost, pe bună drepta­te, de poveste, iar ecourile sale încă se mai aud. Nastassja a făcut valuri încă dinainte de sosirea la Cluj, solicitându-le organizatorilor TIFF (pe care i-aș decora pentru rezistența la stres) de cel puțin două ori schimbarea biletului de avion cu plecare din L.A. Toți cei care voiam să îi luăm interviu așteptam cu sufletul la gură vești despre zbor, iar când i-am mărturisit îngrijorarea mea unui producător de film britanic prezent la Cluj, aces­ta mi-a răspuns zâmbind: „Well, Nastassja is crazy. După care a adăugat preci­pitat: „in a beautiful way, of course. Cel mai des s-a fo­losit în raport cu atitudinea actriței cuvântul „straniu și poate că, dacă nu aș fi văzut cu ochii mei, nu aș fi înțeles pe deplin semnificația acestui termen. Am înțeles, totuși, în ultima zi a festivalului, când, în sfârșit, ne-am întâl­nit cu Nastassja. Întâlnirea era programată la 11.30, dar la 12 am aflat că „încearcă să coboare ceva mai târziu. A reușit să se mobilizeze, în-tr-un final, însă când abia ne așezaserăm pe terasă, a cerut să mergem într-un loc mai ră­coros. Îmbrăcată foarte sim­plu, fără vreun machiaj sau coafură elaborate, fosta muză a lui Roman Polanski părea că nu se poate concentra la nimic…

 

Continuarea în numărul de iulie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 iulie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter