Nicio relație nu e perfectă. Lidia Buble, despre certurile cu Răzvan Simion: ”Mă închid în cameră”

Publicat pe

Cu toții știm că nu există relația perfectă. Ca orice cuplu, între Lidia Buble și Răzvan Simion există certuri, însă aceștia cum să le gestioneze pentru a nu se ajunge la discuții mai grave. Artista a mărturisit cum reușește să se împace cu iubitul ei atunci când există situații tensionate între cei doi.

Chiar dacă pare că Lidia Buble și Răzvan Simion au o relație extraordinar de bună, cei doi mai au și mici discuții. Cântăreața a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cum reușește să evite certurile cu prezentatorul TV. Lidia Buble se pare că se închide în cameră și tace atunci când există discuții cu Răzvan Simion, iar el este cel care vorbește fără oprire. Artista a învățat de la părinții ei care e secretul unei căsnicii liniștite și de lungă durată, iar ceea ce a văzut în familia ei încearcă să pună în practică și cu iubitul ei.

„În momentele în care se mai întâmplă să înceapă așa o mică ceartă… Nu știu, eu nu pot să mă cert. Când începe câte o ceartă, efectiv tremur toată, mă panichez, mă bâlbâi, nu mai știu să vorbesc și atunci, ca să nu spun vreo prostie, mă închid în cameră și tac, nu spun absolut nimic. Vorbește ( n.r. – Răzvan ) până se plictisește și apoi tace. Dacă tac și nu spun nimic înseamă că e grav. După ce trece o perioadă, mă duc și spun ce mă deranjează. Asta am furat-o și de la părinții mei, pentru că tatăl meu vorbea, iar mama tăcea, asculta și se supunea, iar după o perioadă spunea ce a deranjat-o', a declarat Lidia Buble într-o emisiune TV. 

Lidia Buble a lansat un nou videoclip

Am primit foarte multe like-uri, foarte multe mesaje de apreciere. Eu întotdeauna pun totul pe mâna Celui de Sus. Și cred că mi se întâmplă lucruri frumoase pentru că eu sunt un om frumos pe interior. Și faptul că sunt un om muncitor și silitor, nu am uitat de unde am plecat. Îmi doresc foarte mult să evoluez și sunt un om foarte ambițios. Fiecare piesă de pe acest album vorbește despre dragoste, dar o dragoste văzută în multe moduri. În această piesă ( n.r. – „Sub apă' ) este vorba despre o dragoste toxică, în care îți dorești să rămâi, dar ai și pleca… și urmează piese tot cu mesaje de dragoste, exprimate fiecare în alt mod', a Lidia Buble despre noua piesă.

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Lidia Buble de Răzvan Simion. Nu s-a știut până acum

Citește și: Lidia Buble, în lacrimi la 'Neatza cu Răzvan și Dani': 'Am ochii uscați de dor'

FOTO: Revista VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter