Nicki Minaj este acuzată de fostul iubit de tenativă de omor

Publicat pe

Nicki Minaj este acuzată de fostul iubit. Între vedetă și fostul partener, Safaree Samuels, se pare că a fost o iubire cu năbădăi! Nicki Minaj este acuzată de fostul iubit de tentativă de omor, spunând că starul l-a înjunghiat într-un incident domestic, iar acesta era aproape de moarte.

Nicki Minaj și Safaree Samuels au avut o relație de 14 ani pe care au încheiat-o în 2014. Cei doi au vorbit despre problemele și conflictele lor pe o rețea de socializare.

Astfel, Nicki Minaj este acuzată de fostul iubit de tentativă de omor, deși acesta recunoaște că a fost nevoit să mintă ofițerii de poliție și pe cei de la ambulanță ce veniseră să îl transporte la spital și le-a spus că a încercat să se sinucidă, pentru ca Nicki să nu fie reținută. La rândul ei, Minaj l-a acuzat pe Samuels că minte, adăugând că acesta i-a furat cardul de credit. Anterior, Minaj l-a acuzat pe Samuels că i-a furat bani, cu care a plătit prostituate, lucru pe care muzicianul l-a negat.

Deși Nicki Minaj este acuzată de fostul iubit de tenativă de omor pe platforma de socializare, el spune că nu va depune plângere pentru că după despărțire se simte mult mai bine și este în sfârșit liniștit cu el însuși.

Cariera lui Nicki Minaj

Onika Tanya Maraj , cunoscută după numele de scenă Nicki Minaj, este o rapperiță, cântăreață, compozitoare și actriță americană  din Trinidad și Tobago. În anul 2010 a lansat primul său album numit Pink Friday, care a numit-o noua regină a muzicii hip-hop/rap. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTVs Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile'. Nicki a avut o relație de 14 ani cu Safaree Samuels, cel care a sprijinit-o și ajutat-o de când a început tumultoasa aventură muzicală. Însă, se pare că povestea lor nu a putut avea un final fericit, Samuels dorindu-și succesul lui Nicki pentru el. Gelozia lui a pus capăt relației, Nicki neputând să tolereze acest lucru.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter