Nicole Cherry a împlinit 19 ani! Şi-a petrecut ziua într-un mod special

Publicat pe

Nicole Cherry a împlinit pe 5 decembrie 19 ani. Artista a petrecut alături de familie şi apropiaţi! Iată câte cadouri a primit cântăreaţa! 

Ziua de 5 decembrie a fost una specială pentru Nicoleta Janina Ghinea, pe numele său real. A împlinit 19 ani, aşadar este în floarea vârstei. Încă de la miezul nopţii, cântăreaţa a primit o mulţime de felicitări din partea familiei, prietenilor, apropiaţilor, colegilor, dar şi din partea unor artişti celebri precum este Antonia.

Se ştie deja că Nicole Cherry şi Antonia au o relaţie destul de aporpiată, chiar se şi vizitează.

Urările au curs continuu pe parcursul întregii zile. Aşa s-a întâmplat şi în ceea ce priveşte cadourile. Un buchet impresionant de trandafiri a primit în dar de la familie. O pereche de cercei preţioşi, încă un buchet uriaş de trandafiri roşii, tort i-au mai adus prietenii.

Seara, artista a organizat şi o mică petrecere, acolo unde împreună cu invitaţii a jucat un joc de societate, au servit tort şi s-au amuzat pe seama tatălui artistei.

Citeşte şi: Un artist celebru s-a stins din viaţă

„Special day #birthdaygirl #19  🌸” a scris artista în dreptul fotografiei încărcate pe Facebook. Fanii au reacţionat şi i-au oferit mii de like-uri.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter