Nicole Cherry s-a îndrăgostit? Gesturile care o dau de gol pe tânăra cântăreaţă

Publicat pe

Nicole Cherry a fost surprinsă de curând alături de un băiat, unul pe măsura cântăreţei. Cei doi sunt foarte apropiaţi semn că ar fi mai mult decât o prietenie între ei. Deşi artista nu a recunoscut că ar avea iubit, anumite gesturi o dau de gol.

De-a lungul timpului şi mai ales de când a devenit majoră, Nicole Cherry a preferat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. Nu a dezvăluit niciodată informaţii cum că s-ar fi îndrăgostit sau că ar fi apărut în viaţa sa vreun Făt-Frumos.

Recent, câteva gesturi de ale vedetei ne duc cu gândul că s-ar fi îndrăgostit. Pe pagina sa personală de Facebook artista a încărcat o imagine alături de un băiat, alături de Alex. Cei doi sunt apropiaţi, băiatul o ia în braţe, iar ea este numai un zâmbet.

Se pare că a fost ziua tânărului, iar Nicole Cherry a fost invitata de onoare. Prietenii celor doi au sărit cu like-urile şi comentariile în care îi complimentează. Chiar artista a fost cea care a răspuns fiecăruia în parte, ba mai mult decât atât, la pozele în care a fost etichetată de Alex ea a dat ADOR şi nu un LIKE obişnuit.

Nu ştim însă dacă este ceva mai mult decât o prietenie între cei doi, cu siguranţă Nicole Cherry va anunţa dacă va avea o relaţie oficială. Vedeta declara acum ceva timp că nu a cunoscut încă dragostea adevărată.

„Momentan nu am cunoscut iubirea aia. Ce am avut până acum a fost ceva așa copilăresc. La vârsta asta băieții nu sunt pregătiți pentru o relație serioasă. Îmi pot seama de un băiat, dar dacă nu-mi dau eu seama își dau ai mei seama.', spunea Nicole Cherry.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter