Adelina Pestrițu naște în august! Am aflat numele fetiței: își are originea în mitologia greacă

Publicat pe

Au mai rămas trei luni și jumătate până în momentul în care Adelina Pestrițu își va strânge primul copil în brațe! Ce nume va purta fetița? Vedeta a ținut secret, până acum, însă a dezvăluit numele fetiței, în exclusivitate pentru noul număr al revistei VIVA!, ce va apărea pe piață mâine, 1 Mai.

Și-a dorit cu ardoare să devină mamă și iată că dorința i se va îndeplini la jumătatea lunii august. Adelina Pestrițu va deveni mamă pentru prima oară, moment pe care-l așteaptă cu mare nerăbdare. Deși a fost destul de secretoasă cu detaliile privind acest subiect extrem de important, pentru ea, iată că Adelina a făcut o serie de mărturisiri special pentru noul număr al revistei VIVA!, ce va apărea pe piață mâine, 1 Mai. Printre care am aflat și numele fetiței: „După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească și provine de la numele Divinitățîi Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificația numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit și plăcut auzului, iar noi îl considerăm special și potrivit pentru îngerașul nostru”, a declarat Adelina, pentru noul număr al revistei VIVA!

Vezi ce alte nume de fete poți alege copilului tău!

Iubitul Adelinei și-a dorit fetiță

Ce și-au dorit Adelina și logodnicul ei, Virgil Șteblea, fetiță sau băiat? Este întrebarea aflată pe buzele tuturor fanilor ei, iar răspunsul Adelinei este unul surprinzător: „Virgil este nelispsit de la controalele medicale. Mergem încărcați de emoții să vedem evoluția micuței în burtică și avem lacrimi în ochi când îi auzim bătăile inimii. Este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată. Virgil și-a dorit dintotdeauna fetiță, poate și pentru faptul că fetele seamănă tăticilor. La trei luni și jumătate, după un test amănunțit și de o super acuratețe, ni s-a confirmat că este fetiță. Până la aflarea veștii, am evitat oarecum să mă setez pe băiețel sau fetiță. Am lăsat să se întâmple, că apoi să mă bucur din plin de veste. Așa s-a și întâmplat. Bucuria a fost pe deplin pentru amândoi. L-am tachinat puțin până i-am spus că va fi tată de fetiță, prelungind emoția pentru că îi știam reacția”.

Adelina Pestrițu este protagonista unui pictorial exclusiv, în numărul de mai al revistei VIVA!, care va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei începând de mâine, 1 Mai. Vedeți în exclusivitate primele fotografii cu burtica la vedere și un interviu amplu, în care l-am chestionat și pe Virgil Șteblea, logodnicul vedetei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter