Nunți de vedete în 2017

Publicat pe

Multe vedete de la noi, dar şi din showbiz-ul internaţional s-au căsătorit în anul 2017. Au făcut nunţi măreţe la care au participat familia şi prietenii. Iată care sunt aceste vedete!

Pe plan internaţional, startul la nunţile din 2017 a fost dat de  faimoasa actriță de la Hollywood Amanda Seyfried, care s-a căsătorit cu colegul ei de breaslă Thomas Sadoski.

În luna mai, Pippa Middleton și-a unit destinele cu partenerul ei, fostul pilot de curse auto James Matthews. Sora mai mică a lui Kate Middleton, soția prințului moștenitor al Marii Britanii, a avut parte de o nuntă fastuoasă.

A urmat celebrul interpret Stevie Wonder și iubita sa, Tomeeka Robyn, care s-au căsătorit în luna iulie.  În octombrie, i-a venit rândul vestitului actor de la Hollywood Michael Fassbender să se căsătorească cu Alicia Vikander.

În aceeași lună au făcut nunta Jason Momoa, un al star de film, și iubita sa, Lisa Bonet. Lista nu se termină aici. Serena Williams s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit.

În România, mai multe vedete foarte cunoscute şi-au unit destinele cu jumătăţile lor. Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra, au făcut în aceeaşi zi şi botezul fiului lor Tiago. Ilinca Vandici a procedat la fel. S-a căsătorit cu Andrei Neacşi şi l-au creştinat pe micuţul lor, apoi Dan Badea şi-a unit destinul cu aleasa inimii sale. Şi Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf, Lavinia Pîrvu cu Ştefan Bănică Jr, Andreea Bălan cu George Burcea.

Nunți de vedete în 2017Nunți de vedete în 2017

Foto: Hepta, Northfoto, Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter