O cunoscută prezentatoare TV se desparte de tatăl copilului său! Care e motivul

Publicat pe

Emma Zeicescu, cunoscută prezentatoare TV, a anunţat că se va despărţi de partenerul său alături de care are un copil! Vedeta a dezvăluit ce a dus la despărţire!

Emma şi Claudiu se iubesc de o bună perioadă de vreme. În 2014, bruneta a devenit mama lui Rafael Idris, rodul iubirii cu fostul coleg de la Realitatea Tv, Claudiu Popa, de care a anunțat acum că s-a despărțit.

Cu ceva timp în urmă, Emma Zeicescu era sătulă de ideea de căsătorie, tocmai ce trecuse printr-un divorţ. Ea și Claudiu nu și-au propus vreodată să fie legați de un act, şi astfel nu au ajuns niciodată în faţa ofiţerului stării civile sau în faţa altarului.

Emma Zeicescu a mărturisit că fiul lor îi va avea alături de el pe ambii părinţi, şi vor fi implicaţi în continuare în creşterea băieţelului. Emma a publicat o fotografie pe Facebook în care apar ea, iubitul ei, Claudiu Popa, și copilul lor, Idris.

Emma Zeicescu se desparte de tatăl copilului său

„Claudiu și Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim că fiecare drum să ne întărească și să ne facă mai înțelepți. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiți, pentru toată dragostea cu care ne-ați privit și cu care ne înconjurați zi de zi, pentru că ne ajutați să devenim mai buni, va mulțumim din inimi!
Mami, tati şi Idris rămân binențeles împreună, în fiecare zi. Fără sfârșit. 
PS: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect și va mulțumim deja pentru înțelegere.”, a scris prezentatoarea pe Facebook.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter