O nouă poveste de dragoste pentru Joaquin Phoenix – vezi cu cine se întâlnește starul în secret!

Publicat pe

În viitorul film „Maria Magdalena”, Joaquin Phoenix joacă rolul lui Iisus Hristos, iar actrița Rooney Mara joacă personajul care dă titlului producției.

Apropiații celor doi spun că Phoenix și Mara s-au îndrăgostit unul de altul pe platouri, în timp ce filmau la epopeea cu subiect biblic 'Maria Magdalena', petrecând mult timp împreună de atunci.

Cel mai recent film al lui Mara, „Lion”, a fost nominalizat la patru Globuri de Aur la ediția de duminică, dar Mara și Phoenix (binecunoscut pentru viața sa discretă) nu au fost prezenți la ceremonie, preferând să se „ascundă împreună în deșert”, după cum declară o sursă de la Hollywood.

Sursa a mai mărturisit că Mara și Phoenix au petrecut mai tot timpul împreună după ce au început o frumoasă poveste de dragostea pe platourile de filmare. Mult așteptata producție a fost filmată în Italia anul trecut.

Rooney și Joaquin au fost văzuți împreună de mai multe ori, chiar și atunci când camerele de filmare nu erau puse în funcțiune, inclusiv într-un moment când au fost surprinși fumând împreună pe balconul camerei lor de hotel din Matera, în sudul Italiei, în noiembrie.

Cu toate acestea, discretul Joaquin Phoenix insistă că el și Rooney sunt „doar buni prieteni.”

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter