Oana Pellea a ţinut un discurs emoţionant la Digital Divas 2013

Publicat pe

Vineri, 21 iunie, la Biavati Events a avut loc cea de-a doua ediţie a Digital Divas, un eveniment organizat de Avon şi Evensys, dedicat femeilor ce şi-au transpus pasiunea în online şi social media, reuşind să devină astfel un model de succes.

Atmosfera Digital Divas

 

Conferinţa s-a vrut a fi o sursă de inspiraţie pentru femeile care doresc să-şi lanseze o carieră în mediul online şi a reunit speakeri importanţi din România, dar şi din străinătate, care au prezentat soluţia lor pentru succes în social media: Oana Pellea, Andreea Esca, Cornel lie, Ovidiu Buta, Cristian Lupşa, Vicki Nicola, Ana Morodan, Cornel Ilie, Cătălin Opriţescu, Mirela Bucovicean şi altii care au vorbit într-o manieră relaxată şi informală, despre paşii din spatele reuşitei lor.

 

Oana Pellea

De la modă la frumusetţe, fotografie de street style şi cum să scriem poveşti cu impact, cele 4 sesiuni de prezentări şi dezbateri au adus în prim plan poveştile din spatele celor mai importante şi citite bloguri de lifestyle.

Printre cele mai apreciate momente au fost prezentările Andreei Esca, Oanei Pellea şi cea a renumitului blogger de street fashion FaceHunter.

 

Dacă Andreea Esca a provocat audienţei zâmbete amuzante, începaându-şi discursul cu bancul „cu mârţoaga adusă la târg pentru a fi făcută de râs' şi aratându-le celor prezenţi în sală un obiect din vremurile când lumea nu comunica prin intermediul internetului (un pager), Oana Pellea a impresionat printr-un discurs cald şi extrem de sincer şi personal.

Marea actriţă a vorbit despre ce anume a împins-o să-şi deschidă o pagină de Facebook (nevoia de comunicare), despre cauzele în care crede şi pe care încearcă să le aducă în lumea reală prin intermediul acestei pagini, despre responsabilitatea pe care ar trebui să o avem atunci când „aruncăm' ceva în spaţiul virtual şi despre importanţa comunicării „pe viu', care nu poate fi înlocuită de nicio tehnologie din lume.

Pe de altă parte, prezentarea lui FaceHunter, pe numele lui adevărat Yvan Rodic, a fost una extrem de aplicată şi profesionistă.

 

 

FaceHunter este considerat un „blog-trotter', adică un explorator cultural ce este în permanenţă la curent cu cele mai recente tendinţe globale, dar şi cu evenimentele culturale şi de modă importante. Un trendsetter înnăscut, cu mari abilitaţi pentru fotografie, Yvan a ajuns foarte rapid să combine scrisul pentru reviste cu pozele oamenilor de pe străzile din Paris, casa lui natală. Începând cu februarie 2006, multitudinea de poze adunate de la evenimentele artistice, au fost publicate online pe blogul său personal, astfel luând naştere FaceHunter.

Ivan Rodic (The Face Hunter)

 

După o zi plină de inspiraţie, evenimentul s-a încheiat cu decernarea premiilor, cu cocktailuri savuroase şi concertul celor de VUNK.

Câştigătoarele Digital Divas 2013

Galerie foto DIGITAL DIVAS 2013

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter