Oana Roman, despre Emil Rengle, câştigătorul "Românii au talent": "Momentul lui din finală mi s-a părut spectaculos"

Publicat pe

Oana Roman, despre Emil Rengle. Vedeta a comentat momentul din finală al dansatorului. A explicat că a avut un dans spectaculos. Iată ce comentarii a făcut în emisiunea „Oana punct Roman”!

Unul dintre subiectele emisiunii „Oana punct Roman” a fost Emil Rengle, cel care a câştigat şi a făcut furori la „Românii au talent”. Oana a explicat ce i-a plăcut şi ce nu la momentul lui.

„O finală care a venit cu controverse în urma ei. (…) S-a aflat că în 2014 a fost coregraf la Vocea României, iar apoi, în 2016, a participat la show-ul – Uite cine dansează – alături de Dana Budeanu. Toată lumea a sărit în sus, de ce a câştigat el atâta timp cât a fost angajat al Pro TV-ului. (…) Ar fi putut să existe un avantaj, poate la castinguri, dar el a câştigat datorită voturilor publicului.
El a făcut un manifest, a declarat public că este bisexual. A rugat oamenii să fie puţin mai toleranţi. Din păcate, noi trăim într-o ţară destul de înapoiată, fiecare îşi trăieşte viaţa aşa cum vrea, atâta timp cât nu facem rău altuia.

Este strict părerea mea, nu mi se pare că este cel mai mare dansator din lume, eu am trăit mult timp printre dansatori. Vorbesc într-o cunoştinţă de cauză. Este bun, dar nu cel mai bun. Momentele au fost speciale.

Oricât de deschisă sunt eu la minte, am mulţi prieteni care sunt homosexuali, ideea de bărbat pe tocuri mie nu îmi este confortabilă. Momentul din finală mi s-a părut spectaculos. Publicul este suveran şi votează.”, a spus vedeta în emisiunea „Oana punct Roman”.

 

Foto: Colaj

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter