Oana Roman a fost bătută: "Mi-a dat o palmă!"

Publicat pe

Oana Roman a fost bătută. Vedeta a făcut dezvăluiri din copilăria sa. Mioara Roman a atins-o o singură dată cu o palmă. Oana nu a uitat şi a rememorat acele momente din emisiunea online „Oana punct Roman”. Iată ce declaraţii a făcut fiica lui Petre Roman!

Pe când avea cinci sau şase ani, Oana Roman a avut un comportament mai puţin potrivit faţă de bona sa, iar mama, Mioara Roman, a reacţionat. A luat-o într-un colţ şi i-a dat o palmă. A fost singura bătaie primită de vedetă.

Declaraţiile Oanei Roman despre prima bătaie

„Singura bătaie pe care am primit-o în viaţa mea de la mama. Se întâmpla să am vreo şase ani, cinci sau şase ani, şi într-o zi am vorbit puţin pe nas cu bona mea, cu guvernanta mea, cu Cici care de altfel o iubeam foarte tare. Când mama m-a auzit că am vorbit pe un ton nepotrivit, m-a luat deoparte, mi-a dat o palmă, singura pe care mi-a dat-o în viaţa ei şi mi-a spus aşa: Cici este un om cinstit care munceşte pentru tine, tu, deocamdată, eşti un copil care nu face nimic. Ea merită tot respectul tău. Şi să nu uiţi niciodată că nu existe meserii bune sau proaste.”, a declarat Oana în emisiunea „Oana punct Roman”.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, pe Facebook Revista Viva!.

 

Foto: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter