Oana Roman ia la bani mărunți toate vedetele în emisiunea "Oana Punct Roman". Aici a fost LIVE prima ediție a emisiunii

Publicat pe

Oana Roman și-a propus să pună la punct lumea mondenă, în fiecare joi, de la ora 15.00, live, pe pagina de Facebook Revista VIVA!  De acum încolo, viața vedetelor n-o să mai pară o lume inaccesibilă, strălucitoare și plină de secrete. Asta pentru că veți afla povești neștiute chiar din interior, de la „una de-a lor!

Astăzi, ora 15.00, pe Facebook-ul Revista Viva! va debuta prima emisiune live „Oana Punct Roman”. Vedeta va aduce în discuţie subiectul cel mai arzător : fostul Principe Nicolae şi motivul pentru care nu a fost lăsat să îl vadă pe patul de suferinţă pe bunicul său, regele Mihai.

Acesta nu va fi singurul subiect, multe altele vor fi discutate în detaliu.

Oana Roman face parte din lumea mondenă românească de mulţi ani de zile şi este la curent cu tot ce s-a întâmplat şi se întâmplă în showbiz. De multe ori a fost criticată, însă a ştiut să treacă peste.

„Fără să vreau, văd ce se scrie despre mine, dar nu caut în mod special să citesc. Totuși, de mai bine de un an, lucrurile s-au schimbat mult, în sensul în care criticile și atacurile la persoană au dispărut aproape de tot. Nu iau în calcul comentariile la postări, pentru că, din păcate, social media a devenit un teren deschis în care orice nebun poate să scrie orice.”, ne-a spus Oana Roman.

Foto: Viva!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter