Oana Roman, mărturisire în premieră: "Am fost botezată la 6 ani!" Motivul este surprinzător!

Publicat pe

Oana Roman a făcut o declarație care a ridicat multe semne de întrebare azi, la emisiunea Oana Punct Roman, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA! Vedeta a declarat că a fost botezată la vârsta de 6 ani, eveniment care a avut loc la Vâlcea, la inițiativa unei mătuși.

 

O persoană mereu deschisă și fără ocolișuri, Oana Roman a spus atât de multe lucruri despre ea și familia ei, încât ai fi crezut că nu mai poate surprinde cu nimic. Până azi, îns, când a făcut o mărturisire în premieră la propria emisiune, pe care o moderează pe pagina de Facebook a Revistei VIVA! „Am fost botezată la vîrsta de 6 ani” – a fost fraza care a stârnit imediat un semn de întrebare, iar noi am vrut imediat să aflăm informații suplimentare. „Pe vremea lui Ceaușescu, oamenii nu se duceau așa, tot timpul, la biserică. Te duceai mai discret, așa… Eu am locuit, o perioadă, la mătușa mea, la Râmnicu Vâlcea, iar soțul ei era preot. Și el a zis că trebuie să mă boteze. Aveam 6 ani atunci. Numele mi le-a ales tata, Ioana Sabina, după numele străbunicilor mei”, ne-a declarat Oana.

Se înțelege mult mai bine cu tatăl ei!

Relațiile dintre Oana și Petre Roman au fost reci, o perioadă de câțiva ani buni, dar se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, între ei. Dincolo de faptul că vorbesc adesea la telefon, cei doi s-au și văzut mai des, semn că au îngropat securea războiului.

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter