Oana Roman, mesaj pentru Vincenzo Castellano: "Poate că ar fi timpul să îi acorzi şi ei divorţul"

Publicat pe

Antonia şi Vincenzo Castellano nu au divorţat nici acum, iar Oana susţine cu tărie că ar fi cazul să se separe după atâţia ani. În exclusivitate, în emisiunea „Oana punct Roman”, vedeta i-a transmis un mesaj celui care este încă soțul Antoniei.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, după o relaţie de aproximativ patru ani. Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009 și a născut în data de 28 august 2010 o fetiţă, pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano. În 2013, relația cu afaceristul italian s-a destrămat. Acum, cântăreaţa trăieşte o iubire intensă cu Alex Velea, alături de care are doi băieţi.

Nici acum, Antonia şi Vincenzo nu au divorţat, printr-un proces de durată artista a reuşit să treacă pe numele lui Alex Velea copiii pe care îi au împreună. Până acum, Dominic şi Akim erau pe numele lui Vincenzo. Oana Roman a reacţionat.

„M-aş bucura ca ea (n.r. Antonia) să obţină într-un final acest divorţ. (…) Vincenzo spune faptul că Antonia nu l-a înşealt, vorbeşte despre faptul că Antonia nu i-a stricat căsnicia lui Alex Velea, o absolvă de toate aceste suspiciuni. (…) Dacă şi acum tu mai ţii la ea şi vorbeşti atât de frumos poate că ar fi cazul să îi acorzi şi divorţul, astfel încât Antonia să fie definitiv împlinită şi liniştită şi fericită la casa ei împreună cu familia ei.”, a declarat vedeta în emisiunea „Oana punct Roman”.

 

Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia

Vincenzo şi Antonia au împreună o fiică. După despărţire, Maya a rămas la tatăl ei, în Italia. Artista încearcă să o viziteze cât poate de des, însă îi duce oricum dorul. Vincenzo a explicat recent într-un interviu că Antonia nu l-a despărţit pe Alex Velea de soţie, ei erau de ceva timp separaţi.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. (…) Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona', a spus Vincenzo.

Surprinzător, Vincenzo a declarat că este fericit pentru Antonia, pentru familia pe care şi-a format-o. El a adăugat faptul că ştie că Antonia nu este materialistă, altfel cu s-ar fi iubit cu Alex Velea.

Foto: Colaj

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă