Oana Roman reacționează după moartea soților Maleon: ”E îngrozitor!”

Publicat pe

Oana Roman a vorbit despre moartea din Ajun şi s-a declarat de-a dreptul oripilată de gestul soţilor Bogdan şi Anda Maleon care şi-au pus capăt zilelor.

Vedeta a fost șocată de moartea celor doi soți.

„Stai şi te întrebi ce se poate ascunde în spatele acestei imagini de cuplu perfect, în condiţiile în care ei aleg să se sinucidă. Ce nenorocire îngrozitoare ar fi putut să aibă loc între ei pentru a-i împinge să se sinucidă. De ce depresie profundă sufereau ca să facă asta? Mi se pare absolut îngrozitor şi de neînţeles. E un gest absolut inexplicabil şi de neînţeles. Din primele cercetări, ea ar fi fost cea care s-a spânzurat prima, cu o curea, apoi a urmat el la câteva ore. Probabil el a găsit-o, a pus-o jos şi s-a spânzurat. Din rezultatele autopisiei, ei au băut foarte mult înainte de a recurge la acest gest. Stau şi mă gândesc că dacă ai băut atât de mult, cum reuşeşti să îşi pui ştreangul de gât? Mi se pare că ea suferea de o depresie pentru că nu reuşea să păstreze nicio sarcină, dar eu am foarte multe prietene care sunt în această situaţie, dar până la urmă au reuşit, nu s-au spânzurat. Nu ştiu dacă poţi să fii atât de disperat încât să recurgi la un astfel de gest', a povestit Oana Roman.

 

Emisiunea 'Oana punct Roman' poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter