Oana Zăvoranu caută mamă surogat? Ce sumă este dispusă să dea pentru copilul său

Publicat pe

Oana Zăvoranu este hotărâtă să devină mamă. Nu are de gând să poarte ea copilul, ci va apela la o mamă-surogat. Iată ce sumă de bani ar fi dispusă să plătească pentru copilul său! 

Vedeta spune că nu a avut parte de iubirea mamei atunci când a fost copil şi poate că asta o împiedică să poarte ea bebeluşul. Din acest motiv vrea să apeleze la o mamă surogat căreia să îi dea o sumă de bani pentru asta. Nu ar plăti-o cu mai mult de 100.000 de euro.

Ce sumă de bani i-ar putea oferi Oana Zăvoranu mamei-surogat

„Nu cred că cineva ar face asta fără să accepte bani. (…) Eu sunt convinsă că se va produce o ruptură de mama surogat, întrucât nu am vorbit niciodată cu o mamă care să-mi spună că are un copil care tânjește către mama purtătoare. (…) Este o coardă sensibilă undeva în sufletul meu. Dacă eu nu am fost un copil dorit de către mama mea, poate de aceea nu am acel instinct matern în suflet. Întotdeauna am tânjit după iubirea mamei mele (…) Pentru că îl iubesc enorm pe Alex, bărbatul care este necondiționat lângă mine, vreu să apelăm la o mamă surogat. Niciodată nu i-ar lipsi ceva copilului meu”, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Citeşte şi: Motivul pentru care Mădălina Ghenea îl ţine ascuns pe Matei Stratan

Eva Longoria e însărcinată cu primul ei copil. Actrița va avea un băiețel!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter