Oana Zăvoranu face dezvăluiri surprinzătoare: „Mi s-a întâmplat ca anumite femei din showbiz să îmi facă avansuri” Iată cum a reacționat!

Publicat pe

În ultimele zile tot mai multe femei s-au alăturat campaniei #metoo fie ca susținătoare, fie ca victime, așa că și Oana Zăvoranu a vrut să facă o serie de dezvăluiri surprinzătoare.

Oana știe că, deși unii sunt milionari și par a avea o viață perfectă, în spatele acestor lucruri se ascund drame mari, iar de aceea mulți ajung în punctul în care aleg să își pună capăt zilelor.

„Foarte multi actori de la Hollywood abia acum… sunt fascinată de ceea ce se întâmpla cu nişte oameni pe care noi îi vedem glamuroşi, avem senzaţia ca totul e la picioarele lor, dar ei se sinucid. (…)  Ajungi intr-un moment în care spui mai bine mai sărac, mai curat, dar nu mai vreau să am coşmaruri noaptea', a spus Oana la Antena Stars.

Vezi și:  Carmen Brumă, cea mai îndrăzneaţă apariţie de la petrecerea Viva! Monday Fever

Mai mult, vedeta a recunoscut că de-a lungul timpului mai multe femei din showbiz i-au făcut avansuri, însă a știut cum să reacționeze.

„Am avut anumite avansuri de la femei. Mi s-a întampat ca anumite femei din showbiz să îmi facă avansuri. Dar pentru că mie îmi plac bărbatii și nu îmi plac femeile, am încercat cumva discret să mă eschivez și am spus că îmi pare rău, că apreciez că sunt pe placul lor, dar eu sunt cu bărbaţii nu cu femeile', a spus Oana Zăvoranu.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter