OLIVIA STEER a lansat o carte superbă, "Dulciuri de poveste"!

Publicat pe

Olivia Steer este cunoscută ca vedetă de televiziune, soţia unuia dintre cei mai carismatici bărbaţi din showbiz, Andi Moisescu, mamă a doi copii superbi şi promotoare a unui stil de viaţă sănătos bazat pe alimentaţia raw vegan. De parcă toate acestea n-ar fi fost de ajuns, iat-o acum pe frumoasa Olivia într-o nouă ipostază, cea de autoare de cărţi pentru copii!

 

AND_2638-1024x683 LANSARE-DULCIURI

 

Cartea pe care Olivia a lansat-o ieri, 13 iunie, la Librăria Humanitas Kretzulescu se numeşte „Dulciuri de poveste” şi este superb ilustrată de artistul plastic Mădălina Andronic.  Dacă o veti răsfoi într-o librărie, garantăm că vă veţi îndrăgosti de ea. O lume întreagă cu toate minunăţiile ei locuieşte în paginile acestei cărţi: Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, balauri înfricoşători şi zmei-paralei, împăraţi aprigi în luptă şi cai năzdrăvani, zâne cu ochi de mărgărite şi hultani care îmblânzesc furia cerului. Plus douăsprezece reţete dulci, din fructele cele mai alese! Iată cum arată coperta cărţii:

 

coperta

 

 

La lansare au vorbit cu multă căldură despre proiect Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, scriitorul Radu Paraschivescu și Răzvan Exarhu. Au fost prezenţi în sală jurnalişti, vedete (Camelia Şucu, Albertina Ionescu, Amalia Enache, Paula Herlo) şi părinţi interesati de educaţia şi alimentaţia copiilor lor.

 

Olivia si AlbertinaAND_2796-1024x683

 

Cât despre sursa de inspiraţie a Oliviei pentru această carte, este evident că totul a pornit de la copiii ei. Iată ce povesteşte vedeta pe blogul ei:

„Povestea Dulciuri de poveste' a început acum trei-patru ani, atunci cind am fost pentru prima oara pusa in fata unei forme cumplite de santaj emoțional. Să arat cit de mult imi iubesc copilul. Daca il iubesc cu adevarat. Eram cu David intr-un supermarket, unde cumpărăm de regula caiete, carioci, creione sau alte consumabile de acest fel, cind, linga casa de marcat, exact in fata noastra, am vazut desfasurindu-se, ca in linia intii, o imensa vitrina frigorifica, lunga de cel putin patru metri, ce ne mitralia (vizual vorbind) fără mila cu prajituri cu martipan, cu jeleuri si bomboane in cele mai stralucitoare culori, din acelea despre care stim cu totii citi coloranti și conservanti au.”

 

Aşa că Olivia s-a gândit să lege cumva dulciurile făcute de ea, cu ingrediente naturale, dar fără culorile puternice ale dulciurilor din comerţ, de poveşti care să le deschida imaginaţia copiilor…

 

Foto: http://oliviasteer.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter