Ovidiu Buta, despre evoluţia vestimentară a sărbătoritelor zilei: Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Andreea Bălan, Andreea Marin

Ovidiu Buta, despre evoluţia vestimentară a sărbătoritelor zilei: Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Andreea Bălan, Andreea Marin

Astăzi este ziua de Sfântul Andrei. Multe vedete poartă acest nume, iar acum au motiv serios de sărbătoare. Iată ce a comentat Ovidiu Buta despre evoluţia lor vestimentară!

Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Andreea Bălan şi Andreea Marin au un stil inconfundabil. Ovidiu Buta a ales ca de ziua lor de nume să discute despre evoluţia vestimentară pe care au avut-o de-a lungul anilor.

„Andreea Raicu, Andreea Esca, Andreea berecleanu este deja aici o singură categorie. Vorbim de femei a căror stil nu suferit evoluţii fantastice. Andreea este o fată care a preferat mereu o simplitate frapantă şi a investit bani în accesorii. Andreea Esca a fost întotdeauna într-un stil classic pe care il pigmentează acum cu chetii mai nostime. Andreea Berecleanu este întotdeauna aşa, statuară. Deci sunt femei cu un stil destul de constant. (…) Andrees Bălan, săraca, a treut prin multe lucruri negative. Am vorbit de curând cu ea şi oarecum am înţeles-o. (…) Când priveşti o fotografie, nu sunt multe. A fost chestia asa, nu a înţeles când s-a terminat perioada Andre şi a continuat aşa, apoi a continuat să lucreze cu oameni nepotriviţi. (…) În ultimul timp, de cele mai multe ori observ o imagine foarte plăcută, curată. (…) Andreea Marin are toate datele necesare să arate bine, să se simtă bine. Emisiunea de pe PRO a arătat cât de bine poate ea să arate. Mie mi-ar fi plăcut să rămână în zona aceea. Ea are apariţii prea bătrâneşti sau fie foarte tinereşti.”, ne-a spus Ovidiu Buta în exclusivitate.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu