Ovidiu Buta, despre evoluţia vestimentară a sărbătoritelor zilei: Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Andreea Bălan, Andreea Marin

Publicat pe

Astăzi este ziua de Sfântul Andrei. Multe vedete poartă acest nume, iar acum au motiv serios de sărbătoare. Iată ce a comentat Ovidiu Buta despre evoluţia lor vestimentară!

Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Andreea Bălan şi Andreea Marin au un stil inconfundabil. Ovidiu Buta a ales ca de ziua lor de nume să discute despre evoluţia vestimentară pe care au avut-o de-a lungul anilor.

„Andreea Raicu, Andreea Esca, Andreea berecleanu este deja aici o singură categorie. Vorbim de femei a căror stil nu suferit evoluţii fantastice. Andreea este o fată care a preferat mereu o simplitate frapantă şi a investit bani în accesorii. Andreea Esca a fost întotdeauna într-un stil classic pe care il pigmentează acum cu chetii mai nostime. Andreea Berecleanu este întotdeauna aşa, statuară. Deci sunt femei cu un stil destul de constant. (…) Andrees Bălan, săraca, a treut prin multe lucruri negative. Am vorbit de curând cu ea şi oarecum am înţeles-o. (…) Când priveşti o fotografie, nu sunt multe. A fost chestia asa, nu a înţeles când s-a terminat perioada Andre şi a continuat aşa, apoi a continuat să lucreze cu oameni nepotriviţi. (…) În ultimul timp, de cele mai multe ori observ o imagine foarte plăcută, curată. (…) Andreea Marin are toate datele necesare să arate bine, să se simtă bine. Emisiunea de pe PRO a arătat cât de bine poate ea să arate. Mie mi-ar fi plăcut să rămână în zona aceea. Ea are apariţii prea bătrâneşti sau fie foarte tinereşti.”, ne-a spus Ovidiu Buta în exclusivitate.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter