Ozana Barabancea a întinerit. La 49 de ani, soprana se mândreşte cu transformarea sa

Publicat pe

Ozana Barabancea a întinerit. De aproximativ doi ani de zile, soprana a decis că este momentul să facă o schimbare în viaţa sa. A făcut o operaţie de micşorare a stomacului, apoi alte intervenţii minore şi acum arată spectaculos. La 49 de ani şi-a expus formele semn că este mândră de aspectul său!

Jos pălăria pentru Ozana Barabancea. A avut curajul să urce pe masa de operaţie, să ţină un regim alimentar, să meargă la sală, lucru pe care nu îl mai făcuse până acum. Respectă cu stricteţe sfaturile medicilor, merge des la control şi are în plan alte operaţii care să o facă să se simtă sexy la aproape 50 de ani.

Soprana a împlinit 49 de ani şi arată mai bine ca niciodată. A ţinut să le spună fanilor săi câteva cuvinte cu această ocazie. I-a şi avertizat că nu o să le mai răspundă la toate mesajele, nu o să mai încerce să îi aducă pe calea cea bună sau să le schimbe părerile.

„Cam așa mă prezint la cei 49 de primăveri însorite sau răcoroase, pe care le bifez în procesul meu de întinerire.
Nu știu alții cu sunt dar eu când mă gândesc la viață mea, la câte lucruri frumoase am experimentat, la câte emoții am trăit, la câtă bucurie am împărtășit, la câte muzici am aprofundat, la câte tristeți am consumat, la câte iubiri am lăcrimat, la câte emoții am acceptat, pot doar să mă bucur că sunt de soi bun , și gena se transmite minunatilor mei copii.
Aleg să fiu fericită.”, a notat vedeta pe Facebook.

Alături de acest mesaj a încărcat şi o imagine cu ea, din maşină. Apare îmbrăcată într-un maiou nude şi o fustă colorată. Are bustul foarte proeminent, oare şi-a făcut operaţia de mărire pe care o voia? Cert este că are zâmbetul până la urechi, este fericită şi împlinită.

Ozana Barabancea vrea să îşi pună silicoane

Ozana Barabancea se operează din nou. Vedeta a anunţat că după ce a slăbit aproximativ 40 de kilograme prin operaţia de micşorare a stomacului are de gând să treacă prin alte transformări. Cu ajutorul medicilor, surplusul de piele va fi îndepărtat, iar bustul ajustat. Iată declaraţiile! 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter