Ozana Barabancea, despre bărbatul din viața ei: ”Am mulți admiratori”. Nu s-a mai afișat cu nimeni după divorț

Publicat pe

Ozana Barabancea a divorțat în urmă cu mai bine de 14 ani, iar de atunci nu a apărut în compania altui bărbat. Artista este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei sentimentală, iar când a fost întrebată de un posibil bărbat în viața ei, răspunsul a fost unul total neașteptat.

Ozana Barabancea și cei doi copii au o relație foarte frumoasă. De-a lungul timpului, vedeta a luat o mulțime de decizii drastice în viața ei, însă întotdeauna și-a asumat ceea ce a făcut, chiar dacă a fost bine sau rău.

'Ador să merg cu copiii la Liturghie, la mănăstire. Am luat aceste decizii când toată lumea mi-a întors întors spatele, am luat decizii și când eram însărcinată cu Gloria, am luat decizii și când am divorțat. Sunt un om ferm, hotărât și îmi asum ce fac. O să ies la pensie mereu tânără.', a spus Ozana Barabancea la Interviurile VIVA!.

Ozana Barabancea are mulți admiratori

Deși a divorțat de mai bine de 14 ani, Ozana Barabancea nu și-a făcut apariția cu niciun bărbat . Vedeta a fost întrebată la 'Interviurile VIVA!', dacă există cineva special în viața ei, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

'Există mai mulți bărbați. Hai să trecem la următoarea întrebare. Cel mai important bărbat este Andrew. Mă bucur că am mulți admiratori. Le mulțumesc pentru încredere. Le mulțumesc celor care m-au apreciat și înainte de această schimbare. Încerc să-mi păstrez decența, dar să fiu feminină. Cred în feminitate, dar fără vulgaritate.', a fost reacția Ozanei Barabancea atunci când a fost întrebată dacă există vreun bărbat special în viața ei.

'Vreau să cântăresc foarte bine înainte de a mă expune cu cineva. Exaltarea era din interior și era pe bune. Acum sunt un pic mai retrasă, mai reținută. Nu știu dacă mă mai bucură orice și oricând. Probabil apropierea asta de biserică m-a făcut un pic mai selectivă. Eu le fac copiilor mei educație prin sms. Le zic 'Ai grijă să-ți duci viața după cum i-ar plăcea lui Dumnezeu'. Îi cert și pe sms, dar  în principiu am o relație frumoasă cu ei.', a mai spus aceasta.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter