Ozana Barabancea, secretul unei siluete de vis! Cum a reușit să slăbească 38 de kilograme

Publicat pe

Ozana Barabancea a împărtășit tuturor secretul cu care reușește să topească kilograme după operația de micșorare a stomacului. Nu e nevoie doar de voință, ci și de o dietă.

Vedeta a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 38 de kilograme înainte să ajungă pe masa de operație. Invitată într-o emisiune TV, Ozana Barabancea a vorbit despre întreg procesul de slăbire.

„Începusem să mănânc compulsiv. Atunci când mâncăm nu trebuie să facem alte activităţi trebuie să acordăm timp meselor, este adevărat contează şi cât mâncăm, eu mânânc şi dulce, dar am renunţat la ciuguleli, disciplina este necesară. Când mi-am dat seama că urc greu scările, am avut şi un incident pe Vârful Omu şi era să mor… A fost cumplit! Am luat decizia de a mă opera. Nu a fost o decizie uşoară. Am urmat dieta pe bază de proteine. Mi-a fost bine atunci cu dieta asta am slăbit vreo 38 de kilograme. Atunci am slăbit în două luni de zile şi în doi ani am pus totul pe mine. Totul ţine de psihic. Trebuie să îţi pese de ce mănânci, trebuie să îţi pese de tine. Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt alimentele pe care corpul meu le respinge. Mănânc maxim 100 de grame pe masă. Oricât aş vrea, nu pot să mănânc mai mult. M-am disciplinat să nu mai ciugulesc. Dar, dacă sar peste mese, încep problemele, sunt nervoasă şi începe stomacul să mă ardă. Dulcele se depune, încerc să mănânc sărat.”, a dezvăluit Ozana Barabancea pentru Antena 3.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva