Ozana Barabancea a slăbit enorm și este de nerecunoscut. Cum arată vedeta la 3 luni de la operația de micșorare a stomacului- FOTO

Publicat pe

După ce ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus, Ozana Barabancea a luat, într-un final, decizia de a-și face operație de micșorare a stomacului. Acum, vedeta a slăbit enrom și este de nerecunoscut.

Ozana Barabancea nu a mai avut răbdare să se opereze în Turcia, în luna iulie, așa că a ales România. După intervenția chirurgicală, imediat s-au văzut și rezultatele și în doar o săptămână vedeta slăbise deja 7 kilograme. Acum, la aproape 3 luni de când a rămas doar cu 15% din stomac, Ozana este de nerecunoscut.

Vezi si:

Monica Birladeanu se intoarce pe micile ecrane

Aceasta a postat, recent, o poză de la filmările „Te cunosc de undeva', iar fanii au rămas muți de uimire. Ozana a slăbit enorm, este mai fericită și pare că se simte mult mai bine în pielea ei. Într-o rochie mov, lungă și cu părul prins într-un coc mare, vedeta le zâmbește fanilor și le prezintă „situația', așa cum a scris ea în dreptul unei fotografii.

„Au rămas doar hainele de ea', a comentat un fan, iar imediat a venit și răspunsul Ozanei: „Mai am mult până slăbesc așa ca doamnele mai sus menționate', făcând referire la unele domnișoare care au comentat la fotografia sa.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter